Είσαι προς αναζήτηση νέας σειράς που θα σε κάνει να κολλήσεις; Ε λοιπόν είσαι τυχερή γιατί έρχονται δύο απίστευτες σειρές που θα σε κάνουν να μη θες να βγεις από το σπίτι περιμένοντας με ανυπομονησία το αμέσως επόμενο επεισόδιο. Αθώοι ή ο μανιακός; Μήπως και τις δύο; Ευτυχώς έχεις Wind Vision!

Στη νέα μεταφυσική σειρά ΟΙ ΑΘΩΟΙ που ξεκίνησε τέλη Αυγούστου, οι τηλεθεατές  ζουν μια διαφορετική πραγματικότητα Η ιστορία ξεκινά όταν οι έφηβοι Τζουν και Χάρι το σκάνε από τις καταπιεστικές οικογένειές τους για να είναι μαζί και τα σχέδιά τους ανατρέπονται από μια απίστευτη ανακάλυψη: την ικανότητα της Τζουν να αλλάζει μορφή. Και τα 8  επεισόδια της σειράς είναι πλέον διαθέσιμα για να δουν οι τηλεθεατές στο Netflix μέσα από την WIND VISION.  Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να σωθεί, όταν η ζωή γίνεται επικίνδυνη;

Επίσης έρχεται «ο Μανιακός» με πρωταγωνιστές τους Emma Stone και Jonah Hill και την υπογραφή του σκηνοθέτη του ‘True Detective’, Cary Fukunaga. Πρόκειται για  remake ομώνυμης νορβηγικής σειράς για την ιστορία δύο αγνώστων που συμμετέχουν σε μία μυστηριώδη φαρμακευτική δοκιμή, η οποία, όπως τους διαβεβαιώνουν, θα λύσει όλα τους τα προβλήματα για πάντα χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Τα πράγματα όμως δεν πάνε ακριβώς έτσι. Σε γενικότερο πλαίσιο η σειρά ακολουθεί ασθενείς ψυχικών διαταραχών και νοσημάτων που παίρνουν μέρος σε ένα πείραμα που τους επιτρέπει να ζουν μέσα στα ίδια τους τα όνειρα.

Τrue crime, επιστημονική φαντασία, περιπέτεια, δράμα, με συνδρομή στην WIND VISION και το Netflix οι επιλογές είναι αμέτρητες. Εκτός από πρόσβαση σε έναν μοναδικό κόσμο σειρών και ταινιών μέσω του Netflix, οι συνδρομητές WIND VISION, έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια αλλά και σε ατέλειωτο περιεχόμενο μέσω των εφαρμογών του Google Play Store.

 

About The Author