Δυνατές επιστροφές αγαπημένων αστυνομικών σειρών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φανς του είδους αποκλειστικά στο Fox. Οι δραματικές σειρές «9-1-1» και «9-1-1: Lone Star» έρχονται στους δέκτες μας με νέα επεισόδια κάθε Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα. Δυνατά περιστατικά, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ιστορίες που κόβουν την ανάσα υπόσχονται βραδιές γεμάτες σασπένς μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision. Πιο αναλυτικά, θα δούμε στο Fox:

-Νέα επεισόδια του «9-1-1» (πρεμιέρα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 21.50)

Οι πρωταγωνιστές καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, χωρίς να διστάσουν να ρισκάρουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Ένας καταστροφικός σεισμός, αλλά και το παράκτιο τσουνάμι που ακολούθησε, προκάλεσαν χάος στην πόλη. Κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος. Με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, η σειρά βασίζεται στις αληθινές εμπειρίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες, έντονες αλλά και ελπιδοφόρες καταστάσεις.

Νέα επεισόδια του «9-1-1: Lone Star» (πρεμιέρα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 21.50)

Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση και στο Όστιν, του Τέξας. Οι διασώστες πρώτης γραμμής έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες στο νέο κύκλο του «9-1-1: Lone Star». Ο Owen Strand (Rob Lowe) προσπαθεί να διαχεριστεί τα νέα δεδομένα εν μέσω πανδημίας, ενώ παράλληλα έρχεται στο σταθμό μια νέα, δυναμική παρουσία, που θα αλλάξει τις ισορροπίες – η Captain Tommy Vega, την οποία υποδύεται η Gina Torres (Suits).

Δείτε το trailer: