Η ομάδα πυροσβεστών, αστυνομικών και ανταποκριτών πρώτης γραμμής του Λος Άντζελες επιστρέφει με νέες, δυνατές ιστορίες στο FOX. Από τους δημιουργούς Ryan Murphy, Tim Minear και Brad Falchuk και με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, το αστυνομικό δράμα «9-1-1» επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου την Τρίτη 17 Μαΐου και κάθε Τρίτη στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX!

Δείτε το trailer:

H επιστροφή της σειράς βρίσκει την Athena (Angela Bassett), τον Bobby (Peter Krause) και την ομάδα του σταθμού 118 σε εγρήγορση, καθώς προσπαθούν να σώσουν μια οικογένεια σε ένα φορτηγάκι, στο οποίο έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία θα εκραγεί αν το όχημα μειώσει ταχύτητα. Παράλληλα, ο Eddie (Ryan Guzma) έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη μετάβαση στη νέα του δουλειά, ο Buck (Oliver Stark) παίρνει μια παρορμητική απόφαση για τη σχέση του και η Hen (Aisha Hind) δεν είναι πρόθυμη να δεχτεί το νέο της συνεργάτη στη θέση του Chimney (Kenneth Choi).

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Τα νέα επεισόδια «9-1-1» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Διαβάστε επίσης:

Τζέισον Μόμοα: Η συμμετοχή του στην ταινία «Fast & Furious 10» στον ρόλο του κακού