Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε για ακόμα μια φορά τη μπλε ομάδα να επικρατεί. Οι κόκκινοι επέστρεψαν στην προηγούμενή τους κατάσταση, δηλαδή στις απανωτές ήττες και την πείνα. Για ακόμα μια φορά μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν δικό τους παίκτη. Πλέον όμως το σύστημα αποχώρησης στο Survivor άλλαξε και η Ανθή Σαλαγκούδη απέδειξε ότι δε θα είναι και τόσο εύκολο να τη βγάλουν από το παιχνίδι. Οι εξελίξεις χτες ήταν συναρπαστικές, με την Ανθή να παίρνει το αίμα της πίσω. Από την πρώτη μέρα όλοι τη θεωρούν την πιο αδύναμη παίκτρια. Μετά από τη στήριξη όμως που της έδειξε το τηλεοπτικό κοινό, οι ισορροπίες έχουν ανατραπεί.

Τελικά, ο Γιώργος Κοψιδάς είναι αυτός που θα ορίσει τον δεύτερο υποψήφιο από την κόκκινη ομάδα, αφού μέσα από την ψηφοφορία των παικτών πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δεν αναδείχτηκε η Ανθή αλλά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Ποια ομάδα θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία;

Το θέμα τώρα είναι ποιον παίκτη θα επιλέξει ο Γιώργος Κοψιδάς. Βασικό ρόλο θα παίξει η στρατηγική, καθώς πλέον η ομάδα γνωρίζει ότι η Ανθή Σαλαγκούδη έχει ισχυρό fan club. Μήπως όμως στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ανατροπές; Μάλλον όχι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, η μπλε ομάδα θα είναι και σήμερα η νικήτρια της αναμέτρησης και θα σηκώσει πάλι το τοτέμ της ασυλίας. Για ακόμα μια φορά oι οπαδοί της κόκκινης ομάδας θα πρέπει να περιμένουν για τη μεγάλη νίκη. Που θα πάει; Κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός!