Ποιος δεν θυμάται την αγαπημένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε για 8 ολόκληρες σεζόν; Ε, λοιπόν οι Μάγισσες (Charmed) είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν και μάλιστα με το αυθεντικό καστ!
Η μακροβιότερη σειρά με πρωταγωνίστριες αποκλειστικά γυναίκες, βλέπε Shannen Doherty -την αντικατέστησε η Rose McGowan μετά από τη μεγάλη κόντρα που είχε με το υπόλοιπο καστ- HollyMarie Combs και Alyssa Milano, είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο hot θέματα στις συζητήσεις των παραγωγών της τηλεόρασης. Όπως αποκάλυψε η Combs τα δικαιώματα παραμένουν στο CBS και η φήμη πως σύντομα θα έχουμε τον πιλότο του reboot ακούγεται όλο και πιο δυνατά το τελευταίο διάστημα.
Φυσικά όλα τα κορίτσια του καστ είναι κάτι παραπάνω από “ζεστά” για να επιστρέψουν στους ρόλους που τις έκαναν διάσημες το διάστημα 1998-2006 στη σειρά του Aaron Spelling. Μακάρι να ξαναδούμε τις τρεις αδελφές που ανακαλύπτουν ότι έχουν υπερφυσικές ικανότητες και προστατεύουν τους αθώους από σατανικά πλάσματα και δαίμονες με πολύ cool στυλ!