Αρκετές εντάσεις και συναρπαστικές εξελίξεις παρακολουθήσαμε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor! Για μια ακόμα φορά οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες μέσα από ένα δυναμικό αγώνισμα. Η μάχη δόθηκε στην κυριολεξία σώμα με σώμα. Οι παίχτες που ξεχώρισαν στη δοκιμασία ήταν η Σοφία από την Κόκκινη ομάδα αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης από τη μπλε. Οι δύο παίχτες με ευκολία έριξαν τους αντιπάλους τους στο νερό και κέρδισαν πολλά χειροκροτήματα.

Οι τσακωμοί αλλά και οι τραυματισμοί δεν έλειψαν. Ο Τριαντάφυλλος βγήκε εκτός , εξαιτίας ενός άτσαλου χτυπήματος από τον Πάνο Καλίδη. Δεν ήταν βέβαια λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι προσποιείται! Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τον Περικλή Κονδυλάτο να ξεσπά πάνω στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η αιτία ήταν για ακόμα μια φορά ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε τον τσακωμό Περικλή-Πάνου:

Το αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά αναμενόμενο! Πλέον δεν έχει νόημα να συζητάμε για το ποιος κέρδισε, καθώς η απάντηση είναι μονίμως η μπλε ομάδα! Με σκορ 10 – 9 η μπλε ομάδα πήρε και το δεύτερο μέρος της Ασυλίας αλλά και τις πρωτεϊνούχες μπάρες δημητριακών. Οι κόκκινοι πάλι θα δουν στο αποψινό επεισόδιο έναν δικό τους να αποχωρεί! Υποψήφιοι είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ποιος θα αποχωρίσει από τον Άγιο Δομίνικο απόψε;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Ανθή και ο Περικλής δεν πρόκειται να πάνε πουθενά! Φαίνεται πως η κάκιστη επίδοση της Σαλαγκούδη στα αγωνίσματα του Survivor αλλά και η άσχημη συμπεριφορά του Κονδυλάτου δεν θα αποτελέσουν λόγους αποχώρησης. Τα πράγματά της θα μαζέψει και θα γυρίσει σπίτι της η Ασημίνα Ιγγλέζου!