Φέτος όλοι μας αποκτήσαμε μια διαφορετική σχέση με τη μαγειρική. Καθώς η μόνη μας έξοδος ήταν το σούπερ μάρκετ, προμηθευόμασταν συνεχώς υλικά για να επιδοθούμε σε πλήθος παρασκευές. Γλυκά, αλμυρά, δεν έχει σημασία! Αναζητούμε συνεχώς νέες συνταγές, για να φτιάξουμε νόστιμα πιάτα στο σπίτι και να τα απολαύσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Η βοήθεια βέβαια από τους ειδικούς του είδους είναι πάντα καλοδεχούμενη! Το youtube πλέον αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στην αναζήτηση συνταγών. Γι’ αυτό, όταν μάθαμε ότι ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης αποφάσισε να μας ανοίξει την κουζίνα του σπιτιού του μέσα από το νέο του project στο YouTube, χαρήκαμε ιδιαίτερα.

Η εκπομπή Alex Cooks At Home

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι γνωστός σεφ και συνιδιοκτήτης του CTC. Τον έχουμε στο μυαλό μας απόλυτα συνδεδεμένο με την υψηλή πλευρά της γαστρονομίας. Όμως το καλοκαίρι που μας πέρασε με το άνοιγμα του Καφενείο Σι Τι Ση, σήκωσε τον «σήμα κατατεθέν» πλέον δίσκο του στον ώμο και μας σύστησε σε μία πιο χαλαρή και απλή πλευρά της κουζίνας του, σερβίροντας νόστιμη ελληνική και πάντα λίγο πειραγμένη κουζίνα καφενείου.

Η εκπομπή Alex Cooks At Home ουσιαστικά είναι μία «κλειδαρότρυπα» στην οικιακή πια κουζίνα του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Θα μας παρουσιάζει απλές καθημερινές συνταγές, που όλοι μας μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι προσθέτοντας μια δική του gourmet πινελιά.

Δείτε το trailer της εκπομπής: