Ο Ιανουάριος αποτελεί μήνα νέων “αφίξεων”, καθώς φέρνει στο Vodaphone TV σειρές που αναμένουμε με ανυπομονησία. Το σπίτι της HBO στην Ελλάδα έχει ανακοινώσει ήδη το πρόγραμμά του, το οποίο έχει εμπλουτιστεί με σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτό τον χειμώνα. Mε μόλις 6,30 ευρώ το μήνα και χωρίς αποκωδικοποιητή, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους, μεταξύ άλλων, τις εξής σειρές:

“The New Pope”  από τις 14 Ιανουαρίου

Ο εκκεντρικός Πάπας Πίος ο 13ος (Τζουντ Λο) είχε πέσει σε κώμα. Αναθέτουν τα καθήκοντά του στον προοδευτικό Πάπα Ιωάννη Παύλο τον 3ο (Τζον Μάλκοβιτς). Όταν όμως ο Πίος ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και επανέλθει, θα διεκδικήσει ξανά τη θέση του. Δε χωράνε δύο Πάπες σε ένα Βατικανό! O Πάολο Σορεντίνο υπογράφει ξανά μια αισθητηριακή, μυστικιστική και προκλητική σειρά παραγωγής HBO, Canal+ και Sky, ως συνέχεια του συναρπαστικού “The Young Pope”, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο στο Vodafone TV.

“Euphoria” στις 25 Ιανουαρίου

Στις 25 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα και το Special Episode #2 του “Euphoria με τη Zendaya (Rue Bennet) σε πρωταγωνιστικό ρόλο να κλείνει το story του πρώτου κύκλου της ρομαντικής περιπέτειας που λάτρεψαν εκατομμύρια νέοι παγκοσμίως.

“Mr Mercedes”

Στις νέες ελεύσεις ξεχωρίζει το “Mr Mercedes”. Πρόκειται για μια σειρά θρίλερ με την υπογραφή του Stephen King, η οποία βασίζεται στην τριλογία βιβλίων του μετρ του τρόμου, με τίτλο The Bill Hodges Trilogy. Η ανεξιχνίαστη υπόθεση του “Mr Mercedes”, ο οποίος αφαίρεσε δεκαέξι ζωές, στοιχειώνει ακόμη τον συνταξιούχο ντετέκτιβ Hodges. Εν τω μεταξύ, ένας νεαρός ψυχοπαθής, ονόματι Χάρτσφιλντ, εμφανίζεται από το πουθενά και τραβά την προσοχή του. Ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ που καθηλώνει από το πρώτο επεισόδιο.

“Tiger”

Παράλληλα, τον Ιανουάριο θα δούμε και ένα ντοκιμαντέρ της HBO που ξεχωρίζει. Το “Tiger” πραγματεύεται την άνοδο, την πτώση και το επικό comeback ενός διεθνούς icon του αθλητισμού: του Tiger Woods. Θα παρακολουθήσουμε άγνωστες πτυχές της ζωής του αστέρα του golf Tiger Woods. Το ντοκιμαντέρ εμβαθύνει στο πως η αφοσίωση και το πάθος του να κατακτήσει την κορυφή έγινε παράλληλα μια μάχη με το σκοτάδι, η οποία τελικά τον οδήγησε σε ένα επικό comeback, μοναδικό στα παγκόσμια αθλητικά χρονικά!