Σίγουρα το όνομα Nick Nicolai δεν σας λέει τίποτα, ωστόσο θα ήταν καλό να το συγκρατήσετε. Γιατί δεν είναι διόλου απίθανο να γίνει πολύ σύντομα ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της Ολλανδίας (και όχι μόνο) και να γεμίζει στάδια με τις συναυλίες τους. Ο μόλις 18 ετών παρακαλώ νεαρός εμφανίστηκε στο Holland’s Got Talent για να τραγουδήσει, ο αγαπημένος του τρόπος έκφρασης αφού όπως είπε εκεί μπορεί να βγάζει όλα του τα συναισθήματα και να αισθάνεται νιώθει καλά. Κάτι διόλου περίεργο αφού όπως αποκάλυψε είχε υποστεί έντονο bullying μέχρι σήμερα στη ζωή του.

Οι κριτές ως συνήθως βιάστηκαν να κρίνουν από το “εξώφυλλο” και έδειξαν μία το λιγότερο δυσπιστία μπορεί να πει κανείς στο πρόσωπό του. Μόλις όμως άνοιξε το στόμα του, εκείνοι κατάπιαν την γλώσσα τους και προσπάθησαν να συγκρατήσουν το σαγόνι τους, με το σκηνικό να φέρνει στο νου κάτι από Susan Boyle, όταν είχε εκείνη αφήσει άφωνο το βρετανικό κοινό που είχε βιαστεί να την απορρίψει πριν καν την ακούσει.
Αξίζει να πούμε πως ο Nicolai επέλεξε να τραγουδήσει το “At Last” της θρυλικής Etta James –μιλάμε για τεράστιο standard από μία αξεπέραστη φωνή που δεν το ερμηνεύεις ελαφρά την καρδία- και από τις πρώτες νότες έδειξε πως μόνο τυχαίος δεν είναι.