Και ποιος δεν θυμάται την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Λόγω Τιμής που προβλήθηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη επιτυχία. Ε, μετά από 20 χρόνια είναι έτοιμη για να κάνει τη μεγάλη επιστροφή!
Από την στιγμή που ανέβασε η δημιουργός της σειράς Μιρέλλα Παπαοικονόμου το πρώτο επεισόδιο της νέας, σύγχρονης εκδοχής της, έγινε ένας χαμός στο διαδίκτυο. Το ενδιαφέρον που έδειξε το κοινό για το comeback των επτά φίλων και συμμαθητών από την Πάτρα που οι προσωπικές τους ιστορίες μας είχαν κερδίσει τότε στα ’90s, ήταν τόσο μεγάλο που η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έγραψε: «Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα». 

1
Όπως καταλαβαίνει κανείς εδώ θα βρούμε τους πρωταγωνιστές ώριμους, με οικογένεια και παιδιά και με αρκετούς να έχουν φύγει από την πρωτεύουσα. Το σενάριο θα δίνει έμφαση στην ελληνική, δύσκολη πραγματικότητα, αλλά η δυνατή φιλία της παρέας θα είναι εκείνη που θα λύνει πολλά από τα προβλήματα. Τότε είχαν δώσει όρκο πως θα παραμείνουν για πάντα φίλοι και πλέον βλέπουμε πως τον έχουν κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Τα φλας μπακ θα είναι αρκετά για να μπουν στο νόημα και οι νεότερες γενιές που δεν είχαν δει τότε τη σειρά.
Να θυμήσουμε πως το καστ θα επιστρέψουν και οι Αλκης Κούρκουλος, Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεχανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής και Άννα Δημητρακοπούλου.