Η Malia Obama  μπαίνει στην αίθουσα συγγραφέων της νέας σειράς του Ντόναλντ Γκλόβερ στο Amazon.

Ο Donald Glover επιβεβαίωσε ότι η Malia Obama βρίσκεται στην αίθουσα των σεναριογράφων για τη νέα του σειρά του Amazon. «Ένα απίστευτα ταλαντούχο άτομο, είναι πραγματικά συγκεντρωμένη και εργάζεται πολύ σκληρά». είπε ο Glover.

Επιπλέον είπε: «Αισθάνομαι ότι είναι απλώς κάποιος που θα έχει πολύ καλά πράγματα σύντομα,  το στυλ γραφής της είναι υπέροχο.”

Ο Stephen Glover, αδερφός του Donald και στενός συνεργάτης, είναι επίσης στη σειρά του Amazon και είπε για το νεαρό ταλέντο: «Ο Ντόναλντ λέει πάντα ότι η προοπτική είναι σημαντική και οι άνθρωποι με διαφορετικές οπτικές γωνίες είναι σημαντικοί για μια αίθουσα συγγραφέων. Και σίγουρα η Μάλια έχει μια μοναδική οπτική για τα πάντα. Θέλαμε λοιπόν να ακούσουμε τις ιστορίες της. Ακούγοντας τις ιστορίες της και έχοντας τη συμμετοχή της πραγματικά μας έδωσε πολλές καλές ιδέες».

Σύμφωνα με αναφορές, η νέα σειρά του Donald στο Amazon με τίτλο Hive επικεντρώνεται σε έναν χαρακτήρα που μοιάζει αρκετά με την Beyoncé. Πριν ενταχθεί στην ομάδα του Hive, η Malia έκανε πρακτική στο set της σειράς «Girls» και της σειράς του CBS «Extant» και εργάστηκε ως production assistant.