Το Amita Motion Back 2 Bands, το νέο πρωτοποριακό project της Amita Motion βρίσκεταισε εξέλιξη και ήδη δημιουργεί τους πιο θετικούς μουσικούς ρυθμούς!

Οι The Players και οι The StarBoys είναι τα δυο πιο θετικά Boy Bands που ξεχώρισαν οιscouters στην φάση των ακροάσεων. Η Έλενα Παπαρίζου και οι Kings για την Universal Music και η Ελένη Φουρέιρα και οι Playmen για την Panik Records, θα βρίσκονται δίπλαστα δύο συγκροτήματα αντίστοιχα, μέχρι το τέλος του διαγωνισμού, με στόχο την ανάδειξητου καλύτερου Boy Band της χώρας!

unnamed

Τα δυο συγκροτήματα που διακρίθηκαν, θα ζήσουν πλούσιες μουσικές εμπειρίες όπωςφωτογραφήσεις, video clips καθώς και άλλες δραστηριότητες που θα προκύψουν κατά τηδιάρκεια του διαγωνισμού. Το Boy Band που θα αναδείξει το κοινό, θα κερδίσει έναδισκογραφικό συμβόλαιο από την Amita Motion κι από την εταιρεία του καλλιτέχνη που τοεκπροσωπεί, ενώ και τα δύο Boy Bands θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική εμφάνιση στοstage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion.

unnamed-2

Σε όλα τα στάδια αυτής της συναρπαστικής μουσικής πορείας, ο ρόλος του κοινού θαείναι καθοριστικός για την επιλογή του καλύτερου Boy Band καθώς έχει ενεργήσυμμετοχή μέσα από τις επίσημες σελίδες που δημιουργήθηκαν στο Facebook για τα δύοσυγκροτήματα. Το Boy Band με την πιο διαδραστική σελίδα στο  Facebook (comments, likes & shares) θα είναι αυτό που θα νικήσει στο διαγωνισμό. Παράλληλα, το κοινό θακερδίσει πλούσια δώρα μέσα από ειδικούς διαγωνισμούς που θα δημιουργηθούν στιςσελίδες.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς συμμετέχει δημιουργικά με τηνεμπειρία του και τις ιδέες του σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του AmitaMotion Back 2 Bands, συμβάλλοντας με τη θετική του έμπνευση και ενέργεια.

Μάθετε τα πάντα για το Amita Motion Back 2 Bands, στο www.thetikienergeia.gr!

ΑΜITA MOTION. ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
#back2bands #amitamotion #eimastethetikienergeia #toxeis