Από αυτήν την Κυριακή 12/7 και για άλλες 2 Κυριακές, στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen θα απολαύσουμε εκτός από ατέλειωτο shopping και θερινό σινεμά! Έρχονται οι Sunday Movie Nights powered by…nrg! Οι Κυριακές του Ιουλίου θα σημαδευτούν από τις υπέροχες βραδιές θερινού σινεμά, που αλλού; Στον αγαπημένο μας προορισμό για χαμηλές τιμές σε designer brands. Στην πλατεία του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα δούμε υπέροχες ταινίες, το «Μαγεία στο σεληνόφως» Γούντι Άλεν, το «A Dog’s Purpose» και το «La La Land».

Τώρα που το εκπτωτικό χωριό είναι ανοιχτό και τις Κυριακές, απολαύστε shopping με επιπλέον προσφορές και ολοκληρώστε την ημέρα σας στο θερινό σινεμά. Από αυτή την Κυριακή 12 Ιουλίου και κάθε Κυριακή του Ιουλίου, η απόλυτη εμπειρία shopping ολοκληρώνεται με τα Sunday Movie Nights, βραδιές θερινού σινεμά με αγαπημένες ταινίες, δωρεάν για όλους, στην πλατεία του εκπτωτικού χωριού, παρέα με την nrg.

Η … μαγεία ξεκινά αυτή την Κυριακή 12/7 με την all time classic «Μαγεία στο σεληνόφως» του Γούντι Άλεν ενώ τις επόμενες Κυριακές ακολουθούν, το χαριτωμένο “A Dog’s Purpose” την Κυριακή 19/07 και το πολυβραβευμένο «La La Land» την Κυριακή 26/07.

Για να κλείσετε δωρεάν τη θέση σας, μπείτε στο mcarthurglenathens.gr και θα παραλάβετε τις προσκλήσεις σας από το Γραφείο Πληροφοριών του εκπτωτικού χωριού κάθε Κυριακή μέχρι τις 19:30.

Μαγεία στο Σεληνόφως του Γούντι Άλεν

Προσέλευση κοινού: 20:15
Έναρξη προβολή ταινίας: 21:00

Για όλο τον Ιούλιο, κάθε Κυριακή, απολαύστε έξυπνο shopping στον απόλυτο fashion προορισμό, με επιπλέον προσφορές στα αγαπημένα σας designer brands και ολοκληρώστε τη μέρα σας με αγαπημένο θερινό σινεμά για όλη την οικογένεια.

Τα Sunday Movie Nights στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της nrg, που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις για το ρεύμα και το φυσικό αέριο του σπιτιού μας, αλλά και δωροκάρτα €50 για τα πρατήρια Shell, με κάθε νέα σύνδεση, μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ενημερωθείτε για όλες τις οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας που ακολουθεί το εκπτωτικό χωριό όπως και για περισσότερες πληροφορίες στο mcarthurglenathens.gr, το facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens.

La La Land του Damien Chazelle