Τα Όσκαρ αποτελούν τη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου. Κάθε χρόνο η οθόνη μας γεμίζει με λαμπερές παρουσίες που κλέβουν την παράσταση. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε ποιος θα καταφέρει να κερδίσει αυτό το περιβόητο αγαλματίδιο που σημαίνει τόσα πολλά. Φέτος όμως ο κορονοϊός έχει φέρει ανακατατάξεις. Η τελετή απονομής των Όσκαρ έχει ήδη πάρει αναβολή για τις 25 Απριλίου. Οι διοργανωτές όμως είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν! Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα δούμε μια ξεχωριστή τελετή, η οποία θα διεξαχθεί με όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια έναντι στην πανδημία.

Πως θα πραγματοποιηθούν τα φετινά Όσκαρ

Φέτος η λαμπερή τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από «διάφορα μέρη», μεταξύ των οποίων και το Χόλυγουντ, σύμφωνα με την Ακαδημία. Παρά την επιδημία της Covid-19, εξαιτίας της οποίας το Λος Άντζελες βρίσκεται υπό περιορισμούς, «η Ακαδημία είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει μια τελετή απονομής των Όσκαρ άνευ προηγουμένου, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων», επιβεβαίωσε μια εκπρόσωπος τύπου της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών του Κινηματογράφου, που απονέμει τα περίοπτα χρυσά αγαλματίδια.

«Για να δημιουργήσουμε ένα θέαμα με φυσική παρουσία, το οποίο το κοινό μας παγκοσμίως θέλει να παρακολουθήσει, προσαρμοσμένοι στους περιορισμούς της πανδημίας, η τελετή θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών το εμβληματικό Dolby Theatre», που παραδοσιακά φιλοξενεί τα Όσκαρ, στην καρδιά του Χόλυγουντ, συμπλήρωσε η ίδια, σε ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.