Και μετά την προσαρμογή του Dracula στη μικρή οθόνη με τον Jonathan Rhys Meyers στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τώρα η Universal και το NBC σκέφτονται πως ήρθε η σειρά του Wolfman για να αποκτήσει τηλεοπτική σειρά.
Το γνωστό κανάλι βρίσκεται στην διαδικασία εξέλιξης του concept της προσαρμογής του The Wolfman του 2010 με τον Benicio Del Toro και τον Anthony Hopkins σε μία τηλεοπτική εκδοχή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το show θα είναι ένα supernatural thriller, με τον Daniel Knauf, executive producer του Dracula, να έχει τη γενική επίβλεψη, ένα γεγονός που φοβίζει ορισμένους αφού η τακτική του στο Dracula να δώσει μία ώθηση στο sex appeal και να εκμοντερνίσει τον χαρακτήρα δεν έχει αποφέρει αποτελέσματα αν κρίνει κανείς από τα πεσμένα νούμερα. Το Wolfman θα επικεντρώνεται στον ήρωα Lawrence Talbot που μία αρχαία κατάρα τον μεταμορφώνει στο γνωστό τέρας και κυρίως τον βάζει να προσπαθεί να κατανοήσει την ανθρώπινη και όχι μόνο φύση.
Η ταινία μπορεί τότε να είχε αποδειχθεί μεγάλο flop, ωστόσο το NBC βλέποντας την επιτυχία που έχουν άλλοι τηλεοπτικοί «werewolves, βλέπε Teen Wolf στο MTV, πιστεύει πως το δικό του project έχει καλές προοπτικές.