Οι εντάσεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4, δεν τελειώνουν ανάμεσα στους παίκτες. Αυτήν την φορά, πρόκειται για τις σχέσεις του Κόρο με τους συμπαίκτες του Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τραγουδιστής ήθελε να «καταγγείλει» στο συμβούλιο του νησιού, το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του θεώρησαν «γελοίο» που έριξε αγιασμό στους συμπαίκτες του. Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργο Κορόμι, ο οποίος ανέφερε ότι ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποιεί έννοιες όπως αυτήν της θρησκείας και τεχνάσματα όπως την δωροδοκία παικτών, με σκοπό να παραμείνει στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει και για την παρουσία του Αλέξη Παππά στο Survivor, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι δυο τους είναι οι πιο καλοπληρωμένοι και γι’αυτό ήρθαν να κάνουν «διακοπές» χωρίς να συνεισφέρουν καθόλου.

«Δεν προσφέρουν πουθενά και θέλουν μόνο να δημιουργούν ίντριγκες»

Μάλιστα, φημολογείται έντονα ότι ο Κόρο με τον Αλέξη Παππά αντάλλαξαν και πιο βαριά λόγια, τα οποία κόπηκαν στο μοντάζ. Μετά το «να βάλει τα κάκαλα εκεί που ξέρει» του Παππά την περασμένη εβδομάδα στον Κόρο λέγεται ότι η απάντησή του δεύτερου ήταν “άντε γ@μ@σ@@”.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα από το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 16/3 παρακάτω