• Αυτή την Κυριακή 26/4 (22:00) στο Novacinema1 με τους Robert De Niro, Bobby Cannavale, Rose Byrne και σκηνοθεσία του Tony Goldwyn
  • Και φυσικά στην ΕΟΝ On Demand μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, όποτε και όπου εσείς θέλετε, ακόμα και offline!

Τη δραματική κομεντί «Ezra» (2024, διάρκειας 97’) με τους Robert De Niro, Bobby Cannavale, Rose Byrne και σκηνοθεσία του Tony Goldwyn θα απολαύσουν οι σινεφίλ την Κυριακή 26 Απριλίου (22:00) στη ζώνη Sunday Premiere στο Novacinema1.

Μετά από σύγκρουση με την πρώην σύζυγό του για το μέλλον του αυτιστικού γιου τους, ένας κωμικός τον παίρνει σε ένα απρόσμενο ταξίδι, όπου έρχονται αντιμέτωποι με παλιά τραύματα και μια νέα σχέση. Μην χάσετε την καθηλωτική συνέχεια την Κυριακή 26/4 (22:00).

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.