Και εκεί που όλος ο κόσμος χάζευε τις καινούργιες φωτογραφίες από το comeback του Gilmore Girls με το δίδυμο μάνας και κόρης, δηλαδή της Lorelai (Lauren Graham) και της μεγάλης πια κόρης Rory (Alexis Bledel) να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, τελικά έσκασε το νέο πως η Melissa McCarthy επιστρέφει στη σειρά!

gilmore-girls-ew-2
Τους τελευταίους μήνες οι συζητήσεις δεν είχαν τελειωμό εάν τελικά θα εμφανιστεί στο show η διάσημη ηθοποιός που η καριέρα της απογειώθηκε μετά το πετυχημένο sitcom. Όλα τα σημάδια έδειχναν πως αυτό δεν θα συμβεί γιατί και το πρόγραμμά της ήταν γεμάτο από υποχρεώσεις στη μεγάλη οθόνη, αλλά και επειδή όπως είπε η ίδια δεν της το ζήτησε κανείς από την παραγωγή!

gilmore-girls-ew-3
Κι όμως! Η Sookie, η μοναδική σεφ του Star Hollow θα κάνει τελικά το comeback στη σειρά όπως αποκάλυψε χθες στο The Ellen DeGeneres Show. Όπως είπε ήταν κυριολεκτικά μόλις λίγες ώρες πριν που είχε κλείσει να είναι και πάλι στο καστ! Δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά το πιο λογικό είναι πως μάλλον θα μιλάμε για guest εμφανίσεις αφού οι κινηματογραφικές της υποχρεώσεις “τρέχουν” ασταμάτητα.
Την ίδια στιγμή όπως προαναφέραμε το Netflix κυκλοφορούσε μέσω του Entertainment Weekly τις πρώτες φωτογραφίες της μαμάς και της κόρης, δίνοντας έτσι μία μικρή γεύση στο κοινό από το πως δείχνει το πρωταγωνιστικό δίδυμο εν έτει 2016. Πάντως η “μητέρα” είναι αναλλοίωτη, πιο όμορφη από ποτέ!

gilmore-girls-ew-4