Το «Wayward Pines» η πολυαναμενόμενη σειρά του FOX, αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική δημιουργία του μετρ ταινιών μυστηρίου M. Night Shyamalan. Η νέα, μεγάλη σειρά με πρωταγωνιστή τον Matt Dillon και μαζί του ένα all-star cast, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Μαϊου στις 21:30 αποκλειστικά στο FOX!

Φανταστείτε την ιδανική Αμερικανική πόλη… όμορφα σπίτια, περιποιημένα γκαζόν, παιδιά που παίζουν ασφαλή στους δρόμους. Φανταστείτε, επίσης, να μην μπορείτε να φύγετε ποτέ από αυτήν και να μην έχετε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Καλωσορίσατε στο Wayward Pines. Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα Pines, του Blake Crouch, το «Wayward Pines» είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ, στο οποίο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Ethan Burke (τον υποδύεται ο υποψήφιος βραβείου Oscar, Matt Dillon – Crash, There’s Something About Mary) φτάνει στην επαρχιακή πόλη, Wayward Pines, στο Idaho, αναζητώντας τα ίχνη δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων, που αγνοούνται. Η έρευνα του Ethan εγείρει συνεχώς νέα ερωτήματα. Κάθε βήμα που κάνει προς την αλήθεια, τον απομακρύνει από τη ζωή του όπως την ήξερε, ως σύζυγος και πατέρας. Σύντομα θα φτάσει να συνειδητοποιήσει την πιθανότητα να μην καταφέρει ποτέ να φύγει από το Wayward Pines, ζωντανός.

Τη στιγμή που ο Ethan αντικρίζει την πινακίδα «Καλώς ορίσατε στο Wayward Pines. Εκεί όπου Παράδεισος είναι απλά το σπίτι σας!» ένα φορτηγό πέφτει επάνω στο αυτοκίνητό του. Όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο της πόλης, στο πλάι του βρίσκεται η δυναμική και απρόβλεπτη Νοσοκόμα Pam (Melissa Leo). Στην πορεία ο ρόλος της Pam, αποδεικνύεται πολύ περίπλοκος ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει το καλό του Ethan. Στο νοσοκομείο ο Ethan θυμάται το όνομά του, τη διεύθυνση του στο Seattle και το ατύχημα κατά την είσοδό του στην πόλη. Έχει πλήρη συναίσθηση της αποστολής του, αλλά κάτι του διαφεύγει: Δεν μπορεί να αντιληφθεί τι πάει λάθος σε αυτήν την παράξενα τέλεια πόλη. Και δεν υπάρχει κανείς να τον βοηθήσει.

Το «Wayward Pines» είναι μία μίνι-σειρά 10 επεισοδίων η οποία αποτελεί το πρώτο τηλεοπτικό εγχείρημα του M. Night Shyamalan (Η 6η Αίσθηση, Οιωνός). Το εξαιρετικό cast περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλους, την Υποψήφια για Όσκαρ και βραβείο Emmy, Juliette Lewis (Cape Fear, Natural Born Killers), τον Υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Terrence Howard (Hustle & Flow, Empire) στο ρόλο του Σερίφη, τον Arnold Pope, την Carla Gugino (Sin City, American Gangster) και τον Toby Jones (Hunger Games, Capote) στο ρόλο του αινιγματικού Dr. Jenkins!

Το «Wayward Pines» θα περάσει στην ιστορία ως η πρώτη σειρά του FOX, που κάνει παγκοσμίως ταυτόχρονη τηλεοπτική πρεμιέρα, την ίδια ημέρα σε 126 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής.
Παγκόσμια πρεμιέρα: Πέμπτη 14 Μαίου @ 21:30

https://www.youtube.com/watch?v=2DxySpq6jFY