Το πρώτο trailer του Supergirl έκανε την εμφάνισή του και από εκείνη την στιγμή έχει ανοίξει μία μεγάλη κουβέντα για το εάν η σειρά εμφανίζει την ηρωίδα υπερβολικά κοριτσίστικη. Οι συγκρίσεις, άδικες ή σωστές αυτό είναι άλλο θέμα, με την πιο σκοτεινή και σοβαρή Black Widow δίνουν και παίρνουν θέλοντας να τονίσουν την αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες.

Το Τwitter έχει πάρει φωτιά για την σειρά του CBS που θα ξεκινήσει να παίζεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τους fans να είναι αντίθετοι με την αλά Devil Wears Prada αισθητική και την εικόνα της Melissa Benoist που δείχνει πιο πολύ σε κορίτσι που ενδιαφέρεται για τα προσωπικά της παρά για τις σούπερ δυνάμεις της. Από την άλλη πάλι υπάρχουν και οι υποστηρικτές του promo που τονίζουν πως η Supergirl είναι μία νεαρή ηρωίδα που προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τι της συμβαίνει και δεν χρειάζεται να αρνηθεί την καθημερινότητά που βιώνει μία νεαρή κοπέλα.
Δείτε πρώτα το trailer, μετά διαβάστε ορισμένα από τα tweets εδώ και στο τέλος αποφασίστε εάν η κριτική είναι υπερβολική ή έχει και κάποιο δίκιο.