Δεν θέλω να το παραδεχτώ αλλά έχει αρχίσει να χειμωνιάζει και το μόνο που με χαροποιεί είναι ότι πλέον επιστρέφουμε στις μεγάλες αίθουσες αγκαλιά με ποπ κορν για να απολαύσουμε τις νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν. Τι θα δούμε λοιπόν αυτόν τον μήνα;

ΚΙΝ

Capture

Ο πρώην κατάδικος (Τζάκ Ρέινορ) και ο υιοθετημένος μικρός αδελφός του (Μάιλς Τρούιτ) μπαίνουν στο στόχαστρο ενός εκδικητικού εγκληματία (Τζέιμς Φράνκο) και δύο στρατιωτών από άλλο πλανήτη. Για να ξεφύγουν τρέπονται σε φυγή αρματωμένοι με ένα μυστήριο όπλο που είναι και η μοναδική ασπίδα προστασίας τους. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Μάιλς Τρούιτ στο πλευρό του Τζακ Ρέινορ («Sing Street»), ενώ εμφανίζονται οι  Ζόι Κράβιτζ («Mad Max»), Κάρι Κουν («Gone Girl»), Ντένις Κουέιντ («The Day After Tomorrow»)  και Τζέιμς Φράνκο («The Disaster Artist»).

The Equalizer 2

Capture

Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν.