Οι Russell Crowe και Ryan Gosling συνθέτουν το κωμικό δίδυμο της εβδομάδας στο Nice Guys, ενώ ο Τρελοκαπελάς Johnny Depp επιστρέφει στο Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη με την Mia Wasikowska να ερμηνεύει την ονειροπόλα κοπέλα που τώρα είναι πλέον έφηβη. Το καστ του φιλμ Η Αλήθεια, με πρώτη και καλύτερη φυσικά την Cate Blanchett, υποστηρίζει δυνατά το πολιτικό αυτό θρίλερ.

The Nice Guys
Λος Άντζελες, 1977. Το διάσημο σήμα Hollywood καταρρέει. Οι άνθρωποι κάνουν ουρές για βενζίνη, και όχι για να πάνε σινεμά. Η λάμψη του Χόλιγουντ καλύπτεται από πυκνό νέφος, το οποίο σκεπάζει κι άλλα μυστήρια: την εξαφάνιση μιας κοπέλας, τον θάνατο μιας πορνοστάρ, και μια συνομωσία στους ανώτερους κύκλους μιας επιχείρησης.
Δυστυχώς, την λύση πρέπει να βρουν ο ανίκανος ιδιωτικός ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς και ο νέος του συνεργάτης, Τζάκσον Χίλι, ένας μπράβος που συστήνεται στον Μαρτς σπάζοντάς του το χέρι. Και ακόμη χειρότερα – όλοι όσοι μπλέκονται στην υπόθεση, για κάποιο λόγο καταλήγουν νεκροί!
O Shane Black (Iron Man 3) σκηνοθετεί τους Russell Crowe και Ryan Gosling σε μία ξεκαρδιστική κωμωδία.

Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Tim Burton που έκλεψε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών, η Αλίκη επιστρέφει με νέες περιπέτειες εμπνευσμένες από το δεύτερο βιβλίο του Lewis Carroll. Μία φαντασμαγορική και οσκαρικών προδιαγραφών υπερπαραγωγή όπου ο σκηνοθέτης James Bobin έχει στη διάθεσή του ένα εντυπωσιακό καστ με αρχηγό τον Johnny Depp. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι οι λαμπερές κυρίες του Hollywood, Anne Hathaway, Mia Wasikowska και Helena Bonham Carter, συν τον πολυτάλαντο και πολυπρόσωπο Sacha Baron Cohen. Την ομάδα πλαισιώνει η κορυφαία ενδυματολόγος και 3 φορές βραβευμένη με Όσκαρ Colleen Atwood και o 5 φορές βραβευμένος με Όσκαρ επικεφαλής οπτικών εφέ Ken Ralston.

Η Αλήθεια
Το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2004, η βετεράνος παραγωγός του δελτίου ειδήσεων του CBS, Μέρι Μέιπς, πίστευε ότι είχε κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη για τη δουλειά της. Μέχρι το βράδι της ίδιας μέρας, η Μέιπς με τον παρουσιαστή του δελτίου Νταν Ράδερ, θα δεχόντουσαν πολύ σκληρή κριτική κι έλεγχο. Το προηγούμενο βράδι, ο Ράδερ παρουσίασε στην εκπομπή 60 Minutes I, αποδείξεις ότι ο πρόεδρος Τζορτ Μπους είχε βρει τρόπο να αποφύγει τη στρατιωτική του θητεία από το 1968 έως το 1974. Η εκπομπή υποστήριξε ότι ο Τζορτζ Μπους χρησιμοποίησε οικογενειακές γνωριμίες και πολιτική δύναμη για να μη στρατολογηθεί στο πόλεμο του Βιετνάμ. Η Μέιπς και η ομάδα της ένιωθαν βέβαιοι ότι η υπόθεση ευσταθούσε. Το θέμα θα είχε σοβαρές επιπτώσεις στην επερχόμενη καμπάνια του Μπους για τις προεδρικές εκλογές του 2004.
Μέσα σε λίγες μέρες όμως, η θητεία του Μπους δεν ήταν πια το επίκεντρο των μέσω ενημέρωσης. Αντίθετα, ήταν η ίδια η εκπομπή, η Μέιπς και ο Ράδερ που τέθηκαν υπό αμφισβήτηση ενώ τα έγγραφα τους απορρίφθηκαν ως πλαστά.  Πως κατέληξε όλη η προσοχή στους δημοσιογράφους αντί για την ιστορία;
Ένα πολιτικό docudrama του James Vanderbilt με το εξαιρετικό καστ των Cate Blanchett, Robert Redford, Dennis Quaid και Elisabeth Moss.

Γλυκιά Απόδραση
Ο Μισέλ είναι πενηντάρης γραφίστας, σε κρίση μέσης ηλικίας. Μέσω διαδικτύου παραγγέλνει ένα καγιάκ με σκοπό μια ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ.
Κωπηλατώντας διασχίζει την υπέροχη γαλλική εξοχή και μέσα από μια σειρά απρόσμενων συναντήσεων έρχεται σε επαφή με τα πραγματικά του αισθήματα.

Το Μπαμπέρικο: Η νέα κουπ
Οι Ice Cube και Cedric ξανασμίγουν στην μεγάλη οθόνη σε μία κωμωδία που σκηνοθετεί ο Malcolm D.Lee. Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από το τελευταίο μας ραντεβού στο μπαρμπέρικο του Calvin. O Calvin (Cube) μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, ανάμεσα στους οποίους και ο Eddie (Cedric), είναι ακόμα εκεί, αλλά το μπαρμπέρικο έχει υποστεί ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Το πιο βασικό: το κάποτε ανδροκρατούμενο μαγαζί είναι τώρα ανάμεικτο, με τα κορίτσια να φέρνουν στην εξίσωση την δική τους ματιά, αμφισβητώντας τα αγόρια σε όλα τα πράγματά. Παρά  το εύθυμο κλίμα και το αίσθημα συντροφικότητας μέσα στο μαγαζί, η κατάσταση στην γειτονιά τους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αναγκάζοντας τον Calvin και τους φίλους του να συνασπιστούν σε μια προσπάθεια να σώσουν όχι μόνο το μπαρμπέρικο, αλλά και τη γειτονιά τους.