Οι μέρες πλησιάζουν και η αγωνία μεγαλώνει. Το comeback της θρυλικής σειράς όλο και έρχεται πιο κοντά με το τηλεοπτικό κοινό να μετρά αντίστροφα μέχρι τις 24 Ιανουαρίου. Και πλέον μπορείτε να δείτε το πρώτο λεπτό από το reboot του καναλιού FOX! Σ’ αυτό ο Fox Mulder (David Duchovny) μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και στην εμμονή που έχει από παιδί να ανακαλύψει την αλήθεια όσο αφορά την εξωγήινη ζωή.

Αναφέρεται στην μυστηριώδη εξαφάνιση της αδελφής του που τα ξεκίνησε όλα, όπως και στην εμφάνιση της Dana Scully (Gillian Anderson) που ενώ αρχικά είχε στόχο να φρενάρει τις έρευνές του και το πάθος του για τις X-Files υποθέσεις, τελικά με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να δοκιμάζεται η δική της πίστη.
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει στα καινούργια επεισόδια θα εμφανιστούν οι Joel McHale (“Community”), Robbie Amell (“The Flash”), Lauren Ambrose (“Dig,” “Six Feet Under”), Annabeth Gish (“The Bridge”), Annet Mahendru (“The Americans”), Rhys Darby (“Flight of the Conchords”), Kumail Nanjiani (“Silicon Valley”) και William B. Davis, βλέπε περίφημος “Cigarette Smoking Man”. Τρία από τα επεισόδια τα έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Chris Carter, δημιουργός του X-Files, ενώ τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν οι βετεράνοι της σειράς Glen Morgan, Darin Morgan και James Wong.