Το αγαπημένο κανάλι FOX Life συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του και παρουσιάζει το «The Grinder», μια φρέσκια κωμική σειρά, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για βραβείο Emmy, Rob Lowe. Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 21:45 αποκλειστικά στο FOX Life, ενώ όλα τα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο μέσω Nova, OTE TV και Cyta Hellas.

Το «The Grinder» ακολουθεί τις περιπέτειες ενός διάσημου ηθοποιού, ο οποίος, όταν ολοκληρώθηκε η νομική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, αποφάσισε να ασκήσει το επάγγελμα και εκτός οθόνης. Χωρίς πτυχίο, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και φυσικά χωρίς καμία εμπειρία από κανονικές δίκες, ο Dean Sanderson (Rob Lowe – Killing Kennedy, Brothers & Sisters) επιλέγει να ασκήσει τη δικηγορία στην επιχείρηση της οικογένειάς του. Ο Dean υπήρξε ο πρωταγωνιστής της νομικής τηλεοπτικής σειράς «The Grinder» για 8 σεζόν. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, το Boise του Idaho, ο αδερφός του Stewart (τον οποίο υποδύεται ο υποψήφιος για βραβείο Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Fred Savage) είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και έτοιμος να αναλάβει το δικηγορικό γραφείο της οικογένειας.

Η εμφάνισή του Dean θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή επιχείρηση, όταν εκείνος με τις γνώσεις από τη θητεία του ως τηλεοπτικός δικηγόρος, θα αρχίσει να μπλέκεται τόσο στις υποθέσεις της εταιρείας, όσο και στην προσωπική ζωή του αδερφού του, επηρεάζοντας τη σύζυγο του Stewart – και εφηβική αγάπη του ίδιου του Dean – Debbie (Mary Elizabeth Ellis – New Girl), τα 2 τους παιδιά, την 15χρονη Lizzie (Hana Hayes) και τον 13χρονο Ethan (Connor Kalopsis), καθώς και τον πατέρα των Dean και Stewart και επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου, Dean Sr. (William Devane – 24: Live Another Day).

Μην χάσετε την πρεμιέρα της κωμωδίας «The Grinder», που σίγουρα θα σας χαρίσει γέλιο, αποκλειστικά στο FOX Life. Tα επεισόδια της νέας σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ @ 21:25