Από τις πρωτότυπες σειρές του Netflix, σίγουρα το Crown μας έχει τραβήξει την προσοχή. Στην 4η σεζόν της σειράς παρακολουθήσαμε με ανοιχτό το στόμα την Ελισάβετ να συγκρούεται με την πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ και τον πρίγκιπα Κάρολο να κάνει έναν θυελλώδη γάμο με τη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ.

Η τέταρτη σεζόν της σειράς «The Crown» μπορεί να έκανε πρεμιέρα στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά υπάρχουν ήδη λεπτομέρειες για τον πέμπτο και έκτο κύκλο.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στους δύο τελευταίους κύκλους του «The Crown». Θα ακολουθήσε τα βήματα της νεοεμφανιζόμενης Έμα Κόριν, η οποία ενσάρκωσε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στη σειρά, στην τέταρτη σεζόν.

«Το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα λόγια της και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές τόσων πολλών. Είναι αληθινό προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν την έξοχη σειρά, η οποία με έχει καθηλώσει απολύτως από το πρώτο επεισόδιο» ανέφερε η η Ντέμπικι σε δήλωσή της.

Ωστόσο παραδέχτηκε ότι είναι «τρομοκρατημένη» που θα υποδυθεί ένα σύμβολο της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι λέξεις και οι δράσεις της ζουν στην καρδιά πολλών ανθρώπων. Είναι πραγματικό προνόμιο να συμμετέχω στην εξαιρετική σειρά. Με καθήλωσε από το πρώτο επεισόδιο», ανέφερε στο twitter η Ντεμπίκι.

«Είναι ένας ονειρικός ρόλος. Είναι τόσο αξιοθαύμαστη ανθρώπινη ύπαρξη και εξακολουθεί να ζει στις καρδιές τόσων ανθρώπων» τόνισε σε δηλώσεις στην εφημερίδα Mirror.