Όπως ήταν αναμενόμενο, το The Blacklist θα έχει και συνέχεια. Η σειρά όπου ο James Spader μεγαλουργεί για μία ακόμη φορά, αποδεικνύοντας πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι, θα συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν κάτι που για τους περισσότερους που την έχουν παρακολουθήσει δεν αποτελεί έκπληξη αφού η ποιότητά της είναι αναμφισβήτητη.
O Πρόεδρος του NBC, Robert Greenblatt, μιλώντας για την επιτυχία της σειράς και την απόφαση της ανανέωσης του show, δήλωσε πως όλο αυτό αποτελεί απόδειξη του πόσο καλά τα πηγαίνει η καλωδιακή τηλεόραση, ενώ συμπλήρωσε πως εντυπωσιάζεται σε καθημερινή βάση από την φαντασία της ομάδας του The Blacklist.
Πόσο επιτυχημένη έχει αποδειχθεί τώρα η σειρά; Οι υπεύθυνοι του καναλιού τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού μιλάμε για τη νέα δραματική σειρά με τα καλύτερα νούμερα στο δείγμα κοινού 18-49, που συν τοις άλλοις ξεπερνάει κάθε άλλη σειρά, είτε καινούργια, είτε παλιά, στο ίδιο ηλικιακό δείγμα. Έτσι είναι λογικό που το κανάλι επιβράβευσε τον παραγωγό της σειράς Jon Bokenkamp με την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας και για τη δεύτερη σεζόν, κάτι που σημαίνει πως μας περιμένουν 22 ολόκληρα επεισόδια ακόμα.