Θυμάστε που τα λέγαμε για το The Big Bang Theory, την σειρά του CBS που καταγράφει νούμερα που είχε να δει η αμερικανική τηλεόραση από την εποχή των Friends; Ε πλέον το πρωταγωνιστικό τρίο θα κερδίζει και τα χρήματα του καστ των Friends!
Αμέσως μετά το τέλος της θριαμβευτικής έβδομης σεζόν, ξεκίνησαν πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις για το ύψος της αμοιβής των Jim Parsons, Johnny Galecki και Kaley Cuoco, τους αδιαμφισβήτητους stars της σειράς. Αυτό που έλεγαν όλοι ήταν πως ήθελαν τα 325.000 δολάρια που κερδίζαν ανά επεισόδιο, να τριπλασιαστούν και να φτάσουν το 1 εκατομμύριο δολάρια (!), ποσό που είχε αγγίξει το καστ του Friends την τελευταία του σεζόν.
Το show ωστόσο ανανεώθηκε για άλλα τρία χρόνια (τουλάχιστον!), κάτι που σημαίνει πως οι τρεις παραπάνω θα γίνουν ζάμπλουτοι στο μέλλον, πλησιάζοντας τα 90 με 100 εκ. δολ., αφού εκτός από τις αμοιβές ανά επεισόδιο, πλέον αύξησαν και τα ποσοστά τους από τα κέρδη της σειράς!
Για να καταλάβετε για τι σκληρό deal μιλάμε, οι τρεις πρωταγωνιστές δεν είχαν μόνο κάνα δυο ατζέντηδες που τους εκπροσωπούσαν στις συζητήσεις, αλλά και μία εταιρεία δικηγόρων!
Κάθε φορά που θα τους βλέπετε πλέον στην τηλεόραση, να ξέρετε πως θα γίνουν το πιο ακριβοπληρωμένο τρίο στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.