Εάν δεν σας θυμίζει κάτι το όνομα Chris Carter, σίγουρα εάν σας πούμε “X-Files” κάτι θα θυμηθείτε. Ο δημιουργός της εξαιρετικής σειράς με τα εκατομμύρια των φανατικών οπαδών, επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Και αυτή τη φορά μας προσφέρει το The After, ένα sci-fi project για λογαριασμό του Amazon!

O πιλότος προβλήθηκε online στις 6 Φεβρουαρίου και τα Amazon Studios ζήτησαν την άποψη των θεατών για το πρώτο επεισόδιο, θέλοντας να δουν το feedback και μετά να πάρουν τις αποφάσεις τους. Τα σχόλια ήταν θετικά, έτσι η σειρά πήρε το πράσινο φως και η πρώτη σεζόν που θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα χωριστεί σε τέσσερα δύωρα, θα προβληθεί στις αρχές του 2015.

Το θέμα είναι πως ο Carter υποστηρίζει πως θα χρειαστεί πολλά περισσότερα για να πει την ιστορία, για την ακρίβεια 99! Εάν κάποιος θυμηθεί τα 200 plus επεισόδια του X-Files (ναι, δεν ήταν όλα άψογα…) μάλλον το πιστεύει αυτό που λέει.
Η σειρά που επικεντρώνεται σε μία ομάδα ανθρώπων, ξένων μεταξύ τους που πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν στο μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό που τους προκύπτει ξαφνικά, θα έχει διάφορα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον Carter. Από action μέχρι supernatural. Το τελευταίο δεν χρειαζόταν καν να μας το πει.

https://www.youtube.com/watch?v=35m7oeHNwn4

One Response

  1. Χριστίνα Μπ.

    Είμαι φανατική των X-Files, αλλά δυστυχώς ο πιλότος του The After ήταν χειρότερος και από μέτριος, με μια τραγικά κακή πρωταγωνίστρια, χαρακτήρες-καρικατούρες κι ένα γελοίο εξωγήινο πλάσμα στο φινάλε. Ίσως η ιστορία που έχει στο νου του ο Κάρτερ να είναι ενδιαφέρουσα, το θέμα είναι πως η εκτέλεσή της ήταν άθλια.