Από την 1η Οκτωβρίου, οι τηλεοπτικές Πέμπτες αποκτούν νέο νόημα, χάρη στο νέο πρόγραμμα του FOX Life. Το αγαπημένο κανάλι της FOX International Channels, βρήκε τον ιδανικότερο τρόπο να «γεμίσει» τα βράδια της Πέμπτης, με τη νέα prime time ζώνη #TGIT (Thank God It’s Thursday) προβάλλοντας από τις 21:00 και back-to-back τα νέα επεισόδια από τις 3 κορυφαίες σειρές, της δημιουργού Shonda Rhimes, «Grey’s Anatomy», «Scandal» και «How To Get Away With Murder».

ELLEN POMPEO

Τα βράδια της Πέμπτης, από την 1η Οκτωβρίου, ξεκινούν με τη ναυαρχίδα του #TGIT το «Grey’s Anatomy», το οποίο θα προβάλλεται στις 21:00. Λίγο πριν την έναρξη του 12ου κύκλου, η δημιουργός της δημοφιλούς σειράς Shonda Rhimes, αποκάλυψε ότι ο έρωτας, οι σχέσεις και οι συγκινήσεις θα είναι σταθερά στο προσκήνιο και στα νέα επεισόδια. Η ζωή, η φιλία, οι σχέσεις που εξελίσσονται στο Grey Sloan Memorial Hospital (ή αλλιώς το πιο δύσκολο πρόγραμμα μαθητευόμενων χειρουργών) διδάσκουν ότι τίποτα δεν είναι μαύρο ή άσπρο, αλλά τελικά η αληθινή ζωή συμβαίνει στη ζώνη του γκρι. Όλοι οι fans του «Grey’s Anatomy» περιμένουν με αγωνία να δουν την εξέλιξη της σειράς, ιδιαίτερα μετά τον τραγικό θάνατο του Dr. Derek Shepherd (Patrick Dempsey) και το πώς θα επηρεάσει η απώλεια του McDreamy εκείνους που έμειναν πίσω – κυρίως την Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) που αδυνατεί να ξεπεράσει το χαμό του αγαπημένου της.

KERRY WASHINGTON

Συνέχεια στο #TGIT με τη δραματική σειρά «Scandal» στις 21:50. Η υπόθεση της σειράς σχετίζεται με το παρασκήνιο της ζωής των πλούσιων και ισχυρών, με την Olivia Pope (Kerry Washington), πρώην σύμβουλο διαχείρισης κρίσεων του Προέδρου των Η.Π.Α., να διευθύνει πλέον την προσωπική της επιχείρηση και να είναι η καλύτερη σε αυτό που κάνει: να προστατεύει τα πιο επικίνδυνα μυστικά των πελατών της! Ωστόσο, όσο προσεκτικός κι αν είσαι, όταν το επάγγελμά σου είναι η διαχείριση σκανδάλων, μοιραία κάποια στιγμή θα βρεθείς μπλεγμένος και ο ίδιος. Ο 5ος κύκλος «Scandal», ξεκινάει ακριβώς μετά το φινάλε του 4ου με τη σύζυγο του προέδρου Mellie Grant (Bellamy Young) εκτός Λευκού Οίκου και τον πρόεδρο Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn) αγκαλιά με την Olivia…

VIOLA DAVIS

Τη νέα ζώνη #TGIT στο FOX Life, συμπληρώνει το δικηγορικό δράμα «How To Get Away With Murder» στις 22:40, με τη φετινή νικήτρια του βραβείου Emmy για «Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά», Viola Davis στο ρόλο της πανέξυπνης και χαρισματικής καθηγήτριας εγκληματολογίας Annalise Keating. Η Annalise, προσκαλεί 5 από τους φοιτητές της στο πρώτο έτος της νομικής, να δουλέψουν μαζί της σε πολύ δύσκολες, αληθινές υποθέσεις. Οι 5 φοιτητές έχουν συνειδητοποιήσει ότι η δυναμική καθηγήτριά τους είναι πολύ επικίνδυνη, ωστόσο θα έρθει κάποια στιγμή που θα χρειαστούν τη βοήθειά της, διότι θα βρεθούν μπλεγμένοι και οι ίδιοι σε ένα έγκλημα. Στο 2ο κύκλο επεισοδίων, το «How To Get Away With Murder» κάνει επεισοδιακή επιστροφή, με την επίλυση του μυστηρίου που καλύπτει το θάνατο της Rebecca (Katie Findlay).

Από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη #TGIT στο FOX Life!
21:00 Grey’s Anatomy 12
21:50 Scandal 5
22:40 How To Get Away With Murder 2

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και Cyta Hellas.