Ο Liam Neeson έχει πει εδώ και καιρό πως έχει μεγαλώσει πλέον για να το παίζει action hero και ένα δίκιο το έχει. Οπότε να μην περιμένουμε την παραμικρή περίπτωση να πρωταγωνιστήσει στο Taken Νο.4 και ακόμα περισσότερο στην τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζεται και που θα βασίζεται στο γνωστό franchise. Σύμφωνα με το Deadline το Taken θα γίνει όντως TV series για λογαριασμό του NBC και θα έχει τη μορφή prequel δηλαδή θα μας πάει χρονικά προς τα πίσω.

Αυτό σημαίνει πως θα βουτήξουμε στο παρελθόν του χαρακτήρα Bryan Mills, άρα ο Neeson μπορεί να ηρεμήσει αφού σίγουρα θα αναζητηθεί ένας νεότερος από εκείνον για να ερμηνεύσει το ρόλο. Ο Luc Besson που ήταν producer στο franchise και είχε βάλει το χεράκι του και στα σενάρια, θα αναλάβει και την τηλεοπτική παραγωγή.
H σειρά θα λειτουργήσει ως prequel στην ταινία ακολουθώντας το μοτίβο του Bates Motel, το prequel στο Psycho του Alfred Hitchcock.
Το Taken κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 και εκτίναξε τη φήμη του Neeson ως “action star”, μία ταινία που ξεκίνησε για straight to DVD release και κατέληξε μία αναπάντεχη διεθνή επιτυχία με έσοδα 226 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που φυσικά άνοιξε την πόρτα για τα Taken 2 & 3 που ακολούθησαν.