Το FOX Life μας δίνει ξανά έναν λόγο να ανυπομονούμε για τις Πέμπτες! Στις 29 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη prime time ζώνη της Πέμπτης, επιστρέφει με τα νέα επεισόδια των σειρών «Grey’s Anatomy» και «How To Get Away With Murder» από τη μοναδική δημιουργό Shonda Rhimes, τα οποία θα προβάλλονται back-to-back, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη προβολή τους στην Αμερική! Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

JESSE WILLIAMS, SARAH DREW

Το φινάλε του 12ου κύκλου, μας έδειξε πως οι οικογενειακοί δεσμοί και οι σχέσεις γίνονται ολοένα και ισχυρότερες, με highlight την γεμάτη αγωνία γέννηση του παιδιού της April (Sarah Drew) και του Jackson (Jesse Williams). Τα νέα επεισόδια της θρυλικής δραματικής σειράς δίνουν ραντεβού με τους πολυάριθμους fans της σειράς κάθε Πέμπτη στις 21:00.
HOW TO GET AWAY WITH MURDER -

Η συναρπαστική συνέχεια της βραδιάς έρχεται στις 21:50, με τα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς «How To Get Away With Murder» με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ και νικήτρια EMMY, Viola Davis στον ρόλο της Annalise Keating. H Annalise Keating συγκεντρώνει όλα εκείνα που θα περίμενε κάποιος από μια δικηγόρο και καθηγήτρια εγκληματολογίας όπως έξυπνη, παθιασμένη, δημιουργική αλλά και όσα δεν θα περίμενε όπως σέξι, απρόβλεπτη και επικίνδυνη.

MATT MCGORRY, ALFRED ENOCH, JACK FALAHEE, KARLA SOUZA

Έχοντας μαζί της πέντε από τους φοιτητές της, καλείται να δουλέψει σε πολύ δύσκολες, αληθινές υποθέσεις. Στο φινάλε του 2ου κύκλου είδαμε τη συνταρακτική σκηνή όπου ο αγαπημένος μαθητής της Annalise, Wes (Alfred Enoch) βρίσκει τον πατέρα του, ο οποίος αμέσως μετά πέφτει νεκρός από σφαίρα. Ποιος ευθύνεται για το μυστηριώδη θάνατο; Τι μυστικά θα παραμείνουν κρυφά με τη σιωπή του; Όλα τα νέα επεισόδια «How To Get Away with Murder» έρχονται αποκλειστικά στο FOX Life κάθε Πέμπτη, στις 21:50.

Από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη:

21:00 Grey’s Anatomy 13
21:50 How To Get Away With Murder 3