Αποχώρηση έκπληξη είχαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor. Η παίκτρια που αποχώρησε είναι ένα πρόσωπο που είχε γλιτώσει τέσσερις φορές στο παρελθόν και είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Οι υποψήφιες, Ανθή Σαλαγκούδη, Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη άκουσαν τελικά από το στόμα του Γιώργου Λιανού, πως από το κοινό αποφάσισε πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το  Survivor 4.

Μάλιστα, αν και η Ανθή έχει ψηφιστεί ως «η πιο δημοφιλής παίκτρια» από το κοινό, έγινε ένα διαδικτυακό ‘πάρτυ’ από τους χρήστες του διαδικτύου, που ήθελαν διακαώς να δουν την δημοσιογράφο να φεύγει από το παιχνίδι. Οι αιχμές για βοήθεια/προώθηση από το οικογενειακό της περιβάλλον, η ανάμειξη της οικογένειάς της με την πολιτική, το γεγονός ότι οι συμπαίκτες της την χαρακτηρίζουν ως ‘τουρίστρια’ στο νησί και η αδύναμη συμμετοχή της στα αγωνίσματα, την έκαναν στην πραγματικότητα αντιπαθή στους τηλεθεατές. Ακόμη, έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι η συγκεκριμένη παίκτρια λαμβάνει 6.500€ για κάθε εβδομάδα που παραμένει στο παιχνίδι, παραπάνω από κάθε άλλον παίκτη, γεγονός που εξόργισε το κοινό.

Μερικά από τα σχετικά tweets των τηλεθεατών:

“Περίμενα αυτή την έκβαση ενστικτωδώς” είπε η Ανθή λίγο μετά το άκουσμα της αποχώρησης της και συνέχισε: “Νιώθω κάπως περίεργα, στεναχωριέμαι που το αφήνω όλο αυτό, αλλά από την άλλη χαίρομαι που τελειώνει κιόλας και σκέφτομαι όλα αυτά που με περιμένουν έξω, χαίρομαι που μένουν και τα κορίτσια γιατί το αξίζουν πραγματικά, θα βοηθηθούν και τα άτομα της ομάδας επειδή είναι καλύτερες αγωνιστικά, το ταξίδι τελειώνει εδώ για μένα, νιώθω πολύ γεμάτη από όλη αυτήν την εμπειρία.
Το Survivor ήταν μια εμπειρία ζωής που δεν θα είχα ποτέ τη δυνατότητα να ξαναζήσω, όσο μπορούσα το “ρούφηξα” και πήρα ότι είχε να μου προσφέρει, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένη, φεύγω με πάρα πολύ ωραία συναισθήματα, ότι έχω πει δεν το αλλάζω, ήμουν πάντα ειλικρινής, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά παρότι έχει συμβεί” κατέληξε η Ανθή.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης της Ανθής Σαλαγκούδη