Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, γεμάτο συναρπαστικές εξελίξεις, θα παρακολουθήσουμε και απόψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η αποχώρηση της εβδομάδας σίγουρα ανεβάζει την αγωνία στα ύψη, όμως, όπως όλα δείχνουν, δε θα είναι το μόνο θέμα που θα απασχολήσει τους παίκτες στο reality επιβίωσης. Οι τόνοι θα ανέβουν μετά την αποκάλυψη της Μυριέλλας Κουρεντή πως δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών την πλησίασαν, υποδεικνύοντας της ποιον να ψηφίσει. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί αρκετή καχυποψία γύρω από το περιστατικό, αυξάνοντας την ένταση.

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Όσο αφορά τη σημερινή αποχώρηση, υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη από την πλευρά των Διασήμων και η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά των Μαχητών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτοί που θα χάσουν ένα μέλος από την ομάδα τους είναι οι Διάσημοι. Όπως όλα δείχνουν, αυτή που θα μαζέψει τα πράγματά της και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι Έλληνες influencers με τους περισσότερους ψεύτικους Instagram followers! | Thats Life. Life as it is!