Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το χτεσινό επεισόδιο του Survivor 4 (14/4), αφού το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τους, Τριαντάφυλλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Παύλο Γαλακτερό. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι, αφού πλέον δεν είναι και τόσο αγαπητή στο κοινό λόγω των συναναστραφών της με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών του Twitter είναι ο πλέον αμφιλεγόμενος παίκτης.

Μάλιστα, στο twitter στήθηκε ‘πάρτι’ με την αποχώρηση της 31χρονης παίκτριας. Ωστόσο, μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι θα τους λείψει η τραγουδίστρια, η οποία χάρισε στο κοινό και πολλές αστείες στιγμές, όπως τότε που οι Τούρκοι παίκτες στο πάρτι της ένωσης την αποκάλεσαν ‘Τελεφερίκ΄.

Αποχώρηση με δάκρυα χαράς για την Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, τα οποία χαρακτήρισε η ίδια ως ‘δάκρυα συγκίνησης’. Ανέφερε πως είναι πολύ ευχαριστημένη από την εμπειρία της στο Survivor και πως θα χαρεί και που θα γυρίσει στο σπίτι της, στους δικούς της. Όπως είπε, το ένιωθε ότι θα ήταν εκείνη που θα έφευγε. Πριν φύγει από την παραλία, τραγούδησε το ρεφραίν του τραγουδιού της ‘Bonita’ μετά από παρότρυνση των συμπαικτών της.

Η αντιπαράθεση με Τζέιμς και Νίκο – Το ‘αντίο’ του Τριαντάφυλλου

Λίγο πριν την αποχώρησή της, υπήρξε για άλλη μία φορά αντιπαράθεση με τους παίκτες Τζέιμς και Νίκο, καθώς οι πρώτοι εξέφρασαν το παράπονό τους ότι η Ελευθερία δεν τους έχει ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι. Η Κύπρια τραγουδίστρια ανέφερε πως αντιθέτως, εκείνοι οι δύο είναι που την έχουν αδικήσει και θα έπρεπε με την σειρά τους να της ζητήσουν συγγνώμη, καθώς όπως είπε «της έχουν μιλήσει πολύ άσχημα και την έχουν στήσει στον τοίχο σαν παιδάκι».

Το πιο συναισθηματικό αντίο της είπε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά πως την αγαπάει πολύ, πως έρχονται μεγάλα βήματα στην καριέρα και πως για λίγο θα μείνουν χώρια και θα βρεθούν σύντομα έξω.

Survivor Ελευθερία

Πόσα χρήματα συγκέντρωσε συνολικά η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor 4;

Η Ελευθερία μπήκε στο παιχνίδι ως μέλος της ομάδας των ‘διασήμων’, οπότε και η εβδομαδιαία αμοιβή της ήταν από τις υψηλότερες. Με ποσό που φημολογείται πως ανέρχεται στις 4.000€-4.500€ την εβδομάδα, μετά από 12 εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι, η Ελευθερία θα γυρίσει με τουλάχιστον 50.000€. Στις αμοιβές, περισσότερα παίρνουν οι παίκτες Αλέξης Παππάς, με 5.000€ την εβδομάδα και ο Τριαντάφυλλος με 6.000€ την εβδομάδα.

Survivor Ελευθερία