Συναρπαστικές στιγμές ζήσαμε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor! Ήταν άλλος ένας αγώνας που δικαίωσε την Κόκκινη ομάδα, χωρίς όμως να μιλάμε για μια εύκολη νίκη. Το αγώνισμα δύναμης που κλήθηκαν χτες οι παίκτες να φέρουν εις πέρας ήταν απαιτητικό. Οι αντίπαλοι κονταροχτυπήθηκαν και η νίκη κρίθηκε πρακτικά στο τέλος, μετά την απίστευτη επίδοση του Γιώργου Ασημακόπουλου που χτες είχε πάρει “φωτιά”.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά περιχαρής απόλαυσε το έπαθλο φαγητού και πήγε στο συμβούλιο ως παρατηρητής. Τα πράγματα όμως στο μπλε στρατόπεδο δεν είναι καθόλου εύκολα. Η πείνα και η ένταση έγινε και εχτές εμφανής. Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ήδη η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση. Ο Κρις Σταμούλης με 4 ψήφους βγήκε δεύτερος υποψήφιος από την κάλπη του συμβουλίου. Ο Αλέξης Παππάς, ως ο κάτοχος του κολιέ ατομικής ασυλίας κλήθηκε να ψηφίσει έναν ακόμα συμπαίκτη του. Ο ίδιος είπε ότι θα ήθελε να ψηφίσει την Έλενα Μαριπόζα, η οποία όμως εξαιρείται για λόγους υγείας, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τελικά, ο Αλέξης ψήφισε τον Δημήτρη Μακρόπουλο, εξαιτίας του ότι είναι νέος παίκτης. Πάντως, με βάση τα δεδομένα μεγάλο φαβορί για αποχώρηση από αυτή την τριάδα είναι ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Βέβαια, υπάρχει και μια επιφύλαξη σχετικά με την κατάσταση υγείας της Μαριπόζας που θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Το σημερινό αγώνισμα

Το σημερινό έπαθλο είναι επικοινωνία. Μέχρι σήμερα η Μπλε ομάδα δεν έχει χάσει ποτέ αυτό το έπαθλο. Το πιθανότερο είναι σήμερα να επιστρέψει δριμύτερη και να κάνει την έκπληξη. Πάντως οι Κόκκινοι φαίνονται πολλοί δυνατοί και στο σημερινό trailer του Survivor πανηγυρίζουν πολύ έντονα…

Δείτε το trailer: