Η αγαπημένη μας σειρά Stranger Things, επιστρέφει για την 4η σεζόν και επιτέλους έχουμε το πρώτο teaser του νέου κύκλου. Μπορεί να έχει διάρκεια μόνο 50 δευτερόλεπτα, όμως έρχεται με μία πολύ σημαντική αποκάλυψη.

Ο Χόπερ, ένας από τους βασικούς (και πιο αγαπημένους από το κοινό) χαρακτήρες είναι ζωντανός! Το τέλος της 3ης σεζόν μας είχε αφήσει να νομίζουμε διαφορετικά και το νέο teaser ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

stranger things teaser

Βλέπουμε τον Χόπερ να εργάζεται κάπου, που από ότι καταλαβαίνουμε από το τοπίο και την μουσική είναι η Ρωσία. Επίσης, το πρώτο teaser του 4ου κύκλου του Stranger Things τιτλοφορείται «Από την Ρωσία με αγάπη». Λογικά, δεδομένης της χρονολογίας που λαμβάνει χώρα η σειρά, βρίσκεται σε γκούλαγκ. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι είναι ζωντανός και ασφαλείς μακρυά από τους κινδύνους του Χόπκινς.

Οι παραγωγοί του Stranger Things, οι αδερφοί Duffer δήλωσαν για την 4η σεζόν: «Δεν είναι όλα τα νέα καλά για τον Χόπερ, βρίσκεται φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στη χιονισμένη πεδιάδα της Καμτσάκα. Εκεί, θα αντιμετωπίσει επικίνδυνους ανθρώπους… και άλλα πράγματα».

Επίσης πρόσθεσαν ότι: «Εν τω μεταξύ πίσω στην Αμερική ένας νέος τρόμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κάτι θαμμένο για καιρό, κάτι που θα ενώσει τα πάντα. Η 4η σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο επική σεζόν μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα. Για την ώρα – ας προσευχηθούμε για τον Αμερικάνο μας».

Η σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στην χρονιά. Δείτε το teaser παρακάτω: