Το πολύ φιλόδοξο project των Ανδρέα Λαμπρόπουλου και Κώστα Σκύφτα, Short Fuse, αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2014, ωστόσο η παραγωγή της ταινίας τράβηξε περισσότερο και πήγε πιο πίσω στην ατζέντα. Τα ψέμματα όμως τελείωσαν αφού η πρεμιέρα της μετράει λίγες μέρες.

Μιλάμε για μία πολύ σοβαρή και καλογυρισμένη action/thriller πρόταση, ένα φιλμ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα στο συγκεκριμένο χώρο που είναι αλήθεια πως δεν υπήρξε ποτέ το φόρτε του ελληνικού κινηματογράφου.
Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2015 με την πλοκή να επικεντρώνεται στον Άρη (Αποστόλης Τότσικας), ένα νέο λίγο πριν τα 30, πρώην ασκούμενο δικηγόρο, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής, βρισκόμενος πάντα στην σκιά του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του. Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά την μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο και αναισθητοποιείται. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με έναν εκρηκτικό μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ο μυστηριώδης άντρας. Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, πρέπει να πετύχει στις δοκιμασίες που του αναθέτει, οι οποίες όμως θα τον ωθήσουν να αναθεωρήσει για τις επιλογές και όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν του. Μέσα σε λίγες ώρες θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης και δράσης μεταξύ αστυνομίας, εγκληματιών και του χρόνου ο οποίος ολοένα λιγοστεύει.

Το καστ αποτελούν ακόμα οι 
Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης και Νίκος Ορφανός, ενώ το σενάριο είναι του Κώστα Σκύφτα και του Κωνσταντίνου Μουτσινά.

21 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Village.