Εάν είστε εκεί γύρω στα 20 προφανώς θα αναρωτιέστε ποιοι στο καλό είναι αυτοί οι Bros και τι μας ενδιαφέρει εμάς τι κάνουν. Εάν ωστόσο είστε μεγαλύτερες και έχετε φυλαγμένους καλά στη μνήμη σας τους pop stars των ’80s, αποκλείεται να μη θυμάστε τα αδέλφια Goss, τους περίφημους Bros που στα τέλη εκείνης της δεκαετίας ήταν αφίσα σε κάθε κοριτσίστικο δωμάτιο.

Το δίδυμο που έγινε διάσημο κυρίως από το hit single ‘When Will I Be Famous?’, είχε προγραμματίσει λοιπόν να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια με μία συναυλία reunion που θα γίνει στις 19 Αυγούστου 2017 στην O2 Arena του Λονδίνου. Τουλάχιστον έτσι υπολόγιζαν. Το θέμα είναι πως θα χρειαστούν πολλές περισσότερες από μία για να ικανοποιηθεί το κοινό.

screenshot-2016-10-08-18-58-58

Τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο live έφυγαν πιο γρήγορα και από το να τραγουδήσεις τον τίτλο του παραπάνω hit τους. Μέσα σε 7, ναι 7, δευτερόλεπτα έγινε sold out κάτι που φυσικά οδήγησε το δίδυμο να προσθέσει κι άλλες ημερομηνίες. Οι Luke και Matt όπως ήταν φυσικό δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το ενδιαφέρον του κόσμου και δεν μπορούν να περιμένουν για να έρθει το επόμενο καλοκαίρι. Λογικό…

Μετά τη διάλυση του γκρουπ τότε παλιά, ο Luke ακολούθησε καριέρα ηθοποιού παίζοντας μάλιστα σε μεγάλες παραγωγές όπως ήταν τα φιλμ Blade II και Hellboy II: The Golden Army, ενώ ο αδελφός του Matt συνέχισε μουσικά με σόλο καριέρα και εμφανίσεις κυρίως στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας.