Απόψε θα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του MEGA ένα από τα μακροβιότερα μουσικά talent shows, τo «Χ Factor». Όπως έχει ανακοινώσει ο σταθμός, σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική θα ανέβουν στη σκηνή του «X Factor» και θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Φέτος κριτές θα είναι ο Μιχάλης Κουινέλης, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαρίζα Ρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος. Πρόκειται για τέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες, καταξιωμένους σε διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής, που θα καθίσουν στη θέση του κριτή και θα αναμετρηθούν για να εντοπίσουν το μεγαλύτερο νέο ταλέντο.

Τον παλμό στο backstage θα δίνει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ την παρουσίαση των live αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αγαπημένων και εξαιρετικά δημοφιλών σειρών, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της τηλεόρασης, με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Η αμεσότητα, το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χιούμορ του αναμένεται να λειτουργήσουν ως γέφυρα μεταξύ κριτών και παικτών, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του X Factor.

Η αναζήτηση για το νέο μεγάλο αστέρι που θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεκινά απόψε στις 22:10 με τις auditions του «X Factor». Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Διαβάστε επίσης:

Οι 7 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες | Thats Life. Life as it is!