Ένα από τα προγράμματα που φέτος συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον κυρίως του γυναικείου κοινού είναι το γνωστό reality «Love Island», το οποίο έχει ήδη κάνει «πάταγο» στο εξωτερικό και φέτος θα δοκιμάσει την τύχη του και στη χώρα μας!

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου και οι 10 Islanders βρίσκονται ήδη στην Τενερίφη, σε μία υπέροχη τοποθεσία με θέα τον Ατλαντικό. Φιλοξενούνται σε μια πολυτελέστατη, διώροφη βίλα 1200 τ.μ. που επιλέχθηκε και διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση.

Όπως έγινε όμως γνωστό, η πρεμιέρα του Love Island, που θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ, αναβάλλεται λόγω… ανωτέρας βίας! Στη μαγευτική Τενερίφη επικρατούν τροπικές καταιγίδες, με αποτέλεσμα το πρώτο επεισόδιο που ήταν να προβληθεί την Τρίτη 27/9 να μεταφερθεί για την Πέμπτη 29/9 στις 23.15.

Οι παίκτες του reality περιμένουν να γνωριστούν, να διασκεδάσουν και φυσικά να ερωτευτούν! Ο δρόμος όμως για την αγάπη δεν θα είναι εύκολος. Άλλωστε σε αυτό το reality κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει! Οι ανατροπές είναι συνεχείς και τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή αιφνιδιάζοντας Islanders και κοινό! Τα πρώτα ζευγάρια θα δημιουργηθούν σύντομα και κανένας δεν θέλει να περάσει μόνος του τη νύχτα αφού αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και την έξοδό του από το παιχνίδι. Όσο οι μέρες προχωρούν ο έρωτάς τους θα περνά από δοκιμασίες, οι σχέσεις θα εξελίσσονται και τα ζευγάρια θα αλλάζουν αφού νέοι πειρασμοί θα κάνουν ξαφνικά την είσοδό τους ταράζοντας τις ισορροπίες. Ποιος δεν θα καταφέρει να βρει το ζευγάρι του;

Διαβάστε επίσης:

Η CÎROC έφερε το celebrational mood στο Fashion TV World’s Excellence Gala