Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε πρόσφατα τις βραχείες λίστες σε 10 κατηγορίες για την 94η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Η φετινή απονομή αναμένεται να διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2022.

Μεταξύ αυτών είναι δύο μουσικές κατηγορίες. Πρόκειται για τις “Πρωτότυπο Τραγούδι” και “Πρωτότυπη Μουσική”.

Υποψήφιοι στην κατηγορία Πρωτότυπου Τραγουδιού είναι η Beyoncé για το τραγούδι της «Be Alive?» από την ταινία King Richard, ο Jay-Z και ο Kid Cudi για το «Guns Go Bang?» από την ταινία «The Harder They Fall» και η  και ο αδερφός της Finneas για το θεματικό τραγούδι της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, «No Time to Die».

Στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφιοι οι Ariana Grande και Kid Cudi για το «Just Look Up» από την ταινία «Don’t Look Up», οι Sparks brothers (Ron και Russell Mael) για το «So May We Start?» από την ταινία «Annette», η H.E.R. για το «Automatic Woman» της ταινίας «Bruised», η SZA με το «The Anonymous Ones» από την ταινία «Dear Even Hansen» και οι U2 για το «Your Song Saved My Life» της ταινίας Sing 2.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει η Eva Longoria! Σε νέα σειρά θα εξερευνά τις γεύσεις και τον πολιτισμό στο Μεξικό | Thats Life. Life as it is!