Όταν ξεκίνησε η σειρά του HBO, Entourage, ο μόνος καθιερωμένος αστέρας ήταν ο Jeremy Piven, που στην πορεία διέπρεψε ως larger-than-life ατζέντης Ari Gold, ένας ρόλος που έγινε σιγά σιγά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κερδίζοντας μάλιστα και ένα βραβείο Emmy. Όπως ήταν λογικό κέρδιζε περισσότερα χρήματα από την υπόλοιπη νεαρή τετράδα.
Ο Piven λοιπόν έχει ήδη υπογράψει για να παίξει στην κινηματογραφική version της σειράς, ωστόσο το υπόλοιπο καστ βλέποντας την επιτυχία της, απαιτεί μία αμοιβή ανάλογη με του Piven. Και έχει αυξήσει ιδιαίτερα τις απαιτήσεις της. Δεν είναι τυχαίο το ξέσπασμα που είχε πριν από λίγο καιρό ο παραγωγός της σειράς, Mark Wahlberg λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ταινία θα ξεκινήσει όταν οι ηθοποιοί «σταματήσουν να είναι τόσο άπληστοι». 
Από την πλευρά του ο Adrian Grenier, ο «κινηματογραφικός αστέρας της σειράς», Vinnie Chase, πόσταρε στο Instagram, πως θα υπογράψει οποιοδήποτε deal που δίνει σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να μοιραστούν την επιτυχία ισότιμα. Τώρα τι ακριβώς σημαίνει «ισότιμα» σε νούμερα, κανείς δεν το ξέρει.
Πάντως το θέμα αναμένεται να λυθεί σύντομα και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας μέσα στους επόμενους μήνες.