Καλός και άγιος ο χαρακτήρας ενός σούπερ ήρωα ή ενός villain, σίγουρα οι ικανότητές του είναι αυτές που κινούν το ενδιαφέρον και σημειώνονται στο βιογραφικό του καθενός, ωστόσο η στολή είναι το στοιχείο που “μιλάει” πάνω απ’ όλα για τον καθένα. Είναι η εικόνα που προηγείται της φήμης, αυτή που έχει συνδεθεί με την ίδια την υπόστασή τους, ακόμα κι αν μιλάμε για χαρακτήρες που έχουν ζωή πάνω από μισό αιώνα στις σελίδες των κόμικς.
Βέβαια στις ταινίες κάποιες φορές η μεταφορά των ηρώων ή “κακών” δεν έγινε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού δεν πέρασαν ιδανικά από το χαρτί στη μεγάλη οθόνη, με την στολή να παίζει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό, ανεξαρτήτως την γενικότερη παρουσία του.
Το παρακάτω αφιέρωμα του Cinema Blend συγκέντρωσε τους 10 πιο άτυχους πρωταγωνιστές των κόμικς που τους φόρεσαν τις πιο ατυχείς στολές, 10 “συνολάκια” που δεν έμειναν στη μνήμη των fans για καλό σκοπό…

Juggernaut
Juggernaut
Σίγουρα ο λιγότερο εντυπωσιακός “σούπερ ήρωας” που πέρασε ποτέ από το καστ των X-Men, συγκεκριμένα στο The Last Stand φιλμ. Μόνο μην το πείτε κατάμουτρα στον Vinnie Jones γιατί δεν θα του αρέσει καθόλου.

Sabretooth
Sabrertooth
Πολύ light στολή για κοτζάμ ρόλο σε X-Men Origins: Wolverine έργο. Και επιπλέον, αν και δεν ήταν τρελός, δεν μας ξετρέλανε και ερμηνευτικά ο Live Schreiber.

The Thing
The Thing
Πολύ πλαστικό…

daredevil
Daredevil 
Λογικά η σειρά του Netflix που ετοιμάζεται θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από την ταινία του 2003. Η παρουσία του Matt Murdock πρέπει να φτιαχτεί ξανά και η αρχή πρέπει να γίνει από την γκαρνταρόμπα του. Ειδικά η μάσκα δείχνει χάλια.

Green Goblin
Green Goblin
Τα χειρότερα είχαν να λένε οι fans όταν είδαν την στολή το 2002 στην Spider-Man ταινία.

Δείτε τα υπόλοιπους ήρωες εδώ.