Η συνήθεια του Game of Thrones να επαναφέρει χαρακτήρες που είχαν εμφανιστεί σε παλιότερες σεζόν και επεισόδια, είναι γνωστή.
Αυτό είχε συμβεί με τον Berric Dondarrion, και τώρα θα συμβεί και πάλι με τον The Mountain, που απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι ο ίδιος που έκοψε το κεφάλι του αλόγου στην πρώτη σεζόν. Τη θέση του θα πάρει ο Hafþór Júlíus Björnsson, που θα ερμηνεύσει τον Gregor Clegane για τις ανάγκες της τέταρτης σεζόν της σειράς του HBO.

game of thrones mountain

O Björnsson θα είναι ο τρίτος ηθοποιός κατά σειρά που θα αναλάβει το ρόλο, μετά τους Conan Stevens και Ian Whyte, που εμφανίστηκαν στην πρώτη και την δεύτερη σεζόν. Ο τεράστιος, ύψους 2.06 και βάρους 190 κιλά, Ισλανδός θα σταθεί για πρώτη φορά μπροστά από την κάμερα. Μέχρι σήμερα έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς δύναμης (Strongman κλπ.) και μάλιστα το 2012 και 2013 κατέλαβε την τρίτη θέση στο World’s Strongest Man event.
Όσο γι’ αυτό το μινιόν πράγμα που στέκεται δίπλα του στη φωτογραφία, κομματάκι έντρομη, είναι η Lena Headey. Έτσι για να καταλάβετε για τι “Mountain” μιλάμε.