Πόσο μας είχε λείψει η live μουσική; Μήπως είναι ώρα να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα προς την επιστροφή στην κανονικότητα προ-Covid-19 και να αρχίζουμε ξανά να επισκεπτόμαστε ζωντανά μουσικά events (πάντα με ασφάλεια); Περάσαμε δύσκολα τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε, έχοντας μαζί μας όσους μας στήριξαν, όσους στηρίζουμε, όσους νοιώθουμε κοινούς τους χτύπους στην καρδιά μας. Αυτό μας καλούν να κάνουμε ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και το Johnnie Walker, το , το κορυφαίο brand σκωτσέζικου ουίσκι στον κόσμο, με σύνθημα “Keep Walking Together”, μέσω της νέας τους τηλεοπτικής καμπάνιας.

Η live μουσική είναι εδώ και κάνει δυνατά βήματα μπροστά, μαζί με όλους όσους συναντήθηκαν στον δρόμο της, και καλεί και όλους εμάς να περπατήσουμε μαζί και να την απολαύσουμε. Το Johnnie Walker δείχνει ακόμα μια φορά τον δρόμο και μας προσκαλεί να δούμε με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα στην κανονικότητα που επιστρέφουμε. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι και ο πρεσβευτής του “Keep Walking Together” στην Ελλάδα.

ΜΑΖΙ εξυμνούν τη δύναμη της ομάδας, δίνουν βήμα στους κοντινούς συνεργάτες του καλλιτέχνη, εστιάζουν στη συλλογική δουλειά και την συνύπαρξη που κάνει τις στιγμές ζωντανές. «Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει πάντα δρόμος. Για μένα ο δρόμος είναι η live  μουσική», λέει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και κάνει το πρώτο βήμα με αισιοδοξία προς το μέλλον.

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου και αποτελεί μια «δυνατή φωνή» που μας προσκαλεί να στηρίξουμε τη live μουσική και δίνει τη σκυτάλη σε μια σειρά δράσεων, φέρνοντας στο προσκήνιο ανερχόμενους καλλιτέχνες και συνεργάτες, που έμειναν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αγωνία μας δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς τα ονόματα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε την νέα τηλεοπτική καμπάνια του Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό