Ποτέ μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο λένε και ο “Joffrey Baratheon” το αποδεικνύει αυτό, αφού μόνο αδίστακτος και άμυαλος δεν είναι…
Το Game of Thrones είναι το show που κάθε νέος ηθοποιός ονειρεύεται να παίξει αφού μπορεί να εκτινάξει τις μετοχές του. Κι όμως ο Jack Gleeson, o 21χρονος ηθοποιός που δίνει στον ρόλο του villain Joffrey Baratheon μία σπάνια ποιότητα, σκέφτεται το ακριβώς αντίθετο από μία μακρά πορεία στη βιομηχανία της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Σύμφωνα με δηλώσεις του λοιπόν το lifestyle που συνοδεύει έναν ηθοποιό σ’ ένα πετυχημένο τηλεοπτικό show δεν είναι κάτι που τον ελκύει καθόλου και υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να αφήσει την ηθοποιία μετά το τέλος της σειράς. Γνώριζε εξ αρχής πως μιλάμε για ψυχαγωγία, ωστόσο όλα έλαβαν μεγάλες διαστάσεις και παραέγιναν… αληθινά. Η δήλωσή του έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες που είχε κάνει όπου είχε τονίσει πως θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του, στις οποίες δίνει προτεραιότητα σε σχέση με την καριέρα του ηθοποιού.
Ο Gleeson έγινε πρόσφατα μέλος της οργάνωσης Goal, που προσπαθεί να ανακουφίσει την Αϊτή μετά τον τρομακτικό σεισμό που έγινε τον Ιανουάριο του 2010 και ισοπέδωσε τη χώρα. Όπως είπε θέλει να χρησιμοποιήσει την “celebrity” εικόνα του για να αναδείξει στον κόσμο όλους τους ανθρωπιστικούς σκοπούς που υποστηρίζει η Goal.

http://www.youtube.com/watch?v=nwtsVX3DjC0