Οι φίλοι του βιβλίου και αυτό το μήνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Το Public, μέσα από τη σελίδα του στο facebook, φέρνει στις οθόνες μας ενδιαφέρουσες προσωπικότητας του πνεύματος και της τέχνης. Τις επόμενες μέρες συντονιζόμαστε με το #PublicEventsGoSocial για να παρακολουθήσουμε:

-Τον Γιάννη Ξανθούλη την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 19:00

Το Public υποδέχεται τον βραβευμένο από τα Public Book Awards συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη. Ο δημοφιλής συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του «Ζωή μέχρι χθες». Μαζί του θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Πανταζόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Γεννημένος το 1947 στην Αλεξανδρούπολη από γονείς πρόσφυγες της Ανατολικής Θράκης, ο Γιάννης Ξανθούλης έχει γράψει μυθιστορήματα και θεατρικά έργα, αλλά και βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά.

-Τη συγγραφέα του παγκόσμιου best-seller «Οικογένεια Μπρίτζερτον», Julia Quinn, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 19.00

Η κ. Quinn θα συζητήσει με τις Δανάη Μπάρκα και Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχετικά με την επιτυχία-ρεκόρ του βιβλίου της, όπου βασίστηκε η τηλεοπτική σειρά του Netflix “Bridgerton” (Μπρίτζερτον) αλλά και για τη συνεχόμενη πρωτιά στις best seller λίστες των New York Times. Η τηλεοπτική σειρά είναι βασισμένη στο πρώτο από τα οκτώ βιβλία της Julia Quinn και μας μεταφέρει στην εποχή της Αντιβασιλείας στη Βρετανία, σε ένα ταξίδι γεμάτο ίντριγκες, πάθη και δυναμικές ηρωίδες που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, χωρίς να περιμένουν έναν όμορφο πρίγκιπα να τις σώσει.

Για να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις συντονιστείτε τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.