Η επιστροφή του The X-Files, του διάσημου cult sci-fi show που προβλήθηκε από το 1993 μέχρι το 2002 με τεράστια επιτυχία και άφησε πίσω του και δύο ταινίες, έχει γίνει γνωστή εδώ και κάμποσο καιρό με τους fans να περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του David Duchovny “Fox Mulder” και της Gillian Anderson “Dana Scully”. Μέχρι να τους απολαύσουν για τα καλά στη μικρή οθόνη στην παραγωγή του καναλιού Fox το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τους χαζεύουν στο trailer. Λάθος, στα trailer θέλαμε να πούμε, αφού είχαμε την κυκλοφορία ενός νέου, διπλού clip, που μας αποκαλύπτει αρκετά παραπάνω πραγματάκια.

Εκτός λοιπόν από το πρωταγωνιστικό δίδυμο εδώ βλέπουμε και τον Mitch Pileggi που επιστρέφει στο ρόλο του αφεντικού του FBI Walter Skinner, αλλά και του William B. Davis, που θα επαναλάβει ξανά τον περίφημο ‘The Smoking Man’ τον άνθρωπο που τους βάζει συνέχεια τρικλοποδιές και δυσκολίες.
Το Fox ανακοίνωσε πρόσφατα πως το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, με το δεύτερο να παίζει μία ημέρα αργότερα, την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου. Το revival της σειράς θα περάσει όλο από τα χέρια του δημιουργού του The X-Files, Christ Carter.