Το X-MEN franchise θα έχει και συνέχεια. Τηλεοπτική αυτή τη φορά. Fox και Marvel έκαναν επίσημες ανακοινώσεις για τις δύο σειρές που ετοιμάζουν για το X-MΕΝ universe, όπου ήρωες θα είναι οι Legion και Hellfire.

Το Legion θα μας συστήσει στον David Haller, τον ήρωα που μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές αφού έχει διαγνωστεί ως σχιζοφρενής. Μετά από μία επαφή με έναν ασθενή θα αρχίσει να πιστεύει πως οι φωνές που ακούει στο μυαλό του ίσως και να είναι αληθινές. Σύμφωνα με την Marvel Comics ο Legion είναι ο γιος του Professor Charles Xavier, ωστόσο είναι άγνωστο εάν θα έχουμε τέτοιες αναφορές στη σειρά την οποία θα γράψει ο δημιουργός του Fargo, Noah Hawley.
Το Hellfire από την άλλη θα είναι τοποθετημένο χρονικά στα ’60s και θα ακολουθεί τις περιπέτειες ενός νεαρού Special Agent που θα προσπαθήσει να σταματήσει μία πανίσχυρη γυναίκα με σούπερ ικανότητες που θέλει να στήσει μαζί με άλλους εκατομμυριούχους το The Hellfire Club και να καταλάβει τον κόσμο. Η σειρά θα είναι μία δουλειά των Evan Katz, Manny Coto, Patrick McKay και JD Payne, με τους δύο τελευταίους να γράφουν και το σενάριο.
Και τα δύο project θα έχουν ως executive producer τον Bryan Singer, μαζί με τους Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg ενώ θα συνδράμουν και οι Jeph Loeb και Jim Chory της Marvel.
Να θυμήσουμε πως το X-MEN: Apocalypse είναι η επερχόμενη κινηματογραφική περιπέτεια του franchise που θα καταφθάσει στις αίθουσες στις 27 Μαίου του 2016.