Το νέο βιβλίο «Κρουαζιερίζοντας» στα δικά μου λιμάνια του Σταύρου Γεωργάνου, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, 2018 στις 7:00 μμ, στην αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραίσκου 104 & Σωτήρος Διός, Πειραιάς).

Για το βιβλίο μίλησαν, ο ακαδημαϊκός και φιλόσοφος Ευτύχης Μπιτσάκης, ο τέως Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, η ποιήτρια Σοφία Σπύρου, η συγγραφέας Κατερίνα Γλυνού και κείμενα διάβασαν οι ηθοποιοί του Πειραϊκού Συνδέσμου Αντώνης Γκούβας και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Στο βιβλίο αναφέρονται 67 αληθινές, σύντομες ιστορίες από την επαγγελματική και προσωπική ζωή του συγγραφέα, 1971-2017, γεμάτες με διαπιστώσεις, εντυπώσεις, επιθυμίες, κρίσεις, συμπεράσματα και συναισθήματα.

Ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει με την ευθύτητα και τον αυθορμητισμό του λόγου του, θα σας εντυπωσιάσει από το πρωτότυπο περιεχόμενο των τίτλων του έως και την τελευταία του λέξη και θα σας συγκινήσει μέσω της ειλικρίνειας του ‘λογοπλάστη’ συγγραφέα. Ένα βιβλίο που θα σας ταξιδέψει από το εξώφυλλό του και (όχι) μόνο.

Η έκδοση κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή 231 σελίδων (χαρτί).

About The Author